Boskamp: 'Van wat ik gezien heb schrok ik mij echt helemaal te pletter'

Boskamp: 'Van wat ik gezien heb schrok ik mij echt helemaal te pletter'

Gepubliceerd: dinsdag 22 oktober 2019 om 09:35di 22-10-2019 om 09:35

Jan Boskamp kraakt de instelling van de spelers van Feyenoord in het duel met Heracles Almelo. Onder meer miljoenenaankoop Marcos Senesi kon hem niet bekoren.

"Ik hoop dat het wennen was voor die jongen. Maar van wat ik gezien heb schrok ik mij echt helemaal te pletter", zegt Boskamp tegen Veronica Inside. "Van die ene wedstrijd kun je niet zeggen dat het lekker wordt. De inspeelpass, hele trage opbouw… Het begint al bij de keeper, maar het duurt zo Jezus Christus lang. Die jongen speelde risicoloos."

"Ik vraag mij af wie Senesi heeft gezien? Ik weet dat de scouting er niets mee te maken heeft", vervolgt de analist. "De makelaar en Stam moeten een beslissing hebben genomen, maar je geeft zeven miljoen euro weg. Als hij zoals gisteren speelt, is hij dat niet waard."

"Maar ik moet zeggen: die andere tien waren ook niet lekker", aldus Boskamp. "Ik dacht ook toen ik de opstelling zag: dit moet het zijn. Maar het was zo verschrikkelijk zwak. Helemaal geen inzet. Als ze balverlies leden was de ploeg 'te lang'. Heracles speelde zich er zo tussenuit. Ze waren overal een stapje te laat, stonden veel te ver van elkaar. Dan word je ook tegen Heracles weggespeeld."

Feyenoord staat na tien speelrondes slechts tiende met veertien punten. "Het is Feyenoord onwaardig. Het komt gewoon door kwaliteit. Tegen Porto streden ze voor elke meter, maar zondag was het verschrikkelijk. Het was niet om aan te gluren."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws