'Steeds meer schijt' bij Ajax-invaller: 'Ik weet dat ik hiervoor gemaakt ben'

'Steeds meer schijt' bij Ajax-invaller: 'Ik weet dat ik hiervoor gemaakt ben'

Gepubliceerd: donderdag 28 november 2019 om 00:22do 28-11-2019 om 00:22

Laatste update: donderdag 28 november 2019 om 00:32do 28-11-2019 om 00:32

Noa Lang mocht kort voor rust invallen bij Ajax in het Champions League-duel met Lille door een blessure van Zakaria Labyad. Van zenuwen had de twintigjarige aanvallende middenvelder naar eigen zeggen geen last.

"Eigenlijk ben ik daar heel rustig in, want ik weet dat ik hiervoor gemaakt ben", stelt een overtuigde Lang in gesprek met Ajax TV. "Ik was vooral blij dat ik eindelijk weer de kans kreeg. Ik vind wel dat ik gemaakt ben hiervoor, ja. Ik denk dat ik heb laten zien dat ik meer kan."

Lang viel sterk in met enkele goede acties. "Ik moet eerlijk zeggen: meestal is mijn eerste balcontact in een wedstrijd fout. Maar vandaag begon het wel gelijk lekker, dus dan kom je natuurlijk gelijk in de wedstrijd en krijg je steeds meer schijt. Dan kun je lekker vrij spelen."

Voor Lang was het pas de vierde keer dit seizoen dat hij zich mocht laten zien in de hoofdmacht van Ajax. Volgens de dribbelaar 'gaat het nu beginnen'. "Ik was te speels, maar ik denk dat ik nu wel volwassener ben geworden. Ik besef nu veel meer waar ik mee bezig ben en waar ik alles voor doe. De tijd is nu aangebroken om echt te gaan knallen."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Gaat Noa Lang dit seizoen echt doorbreken bij Ajax?

Ja
69%
Nee
31%
(1064 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws