'Zeventien fans aangehouden rond De Kuip tijdens onrust na Feyenoord - Rangers'

'Zeventien fans aangehouden rond De Kuip tijdens onrust na Feyenoord - Rangers'

Gepubliceerd: donderdag 28 november 2019 om 22:30do 28-11-2019 om 22:30

Na afloop van de Europa League-wedstrijd tussen Feyenoord en Rangers (2-2) zijn er opstootjes uitgebroken rond De Kuip. Zeventien supporters zijn door de Rotterdamse politie aangehouden tijdens die opstootjes.

Om 22.00 uur waren er zeventien mensen aangehouden, meldt RTV Rijnmond. De meeste fans werden aangehouden omdat zij met vuurwerk gooiden of politieagenten beledigden. Ook werden de instructies van agenten niet opgevolgd door sommige supporters, waarop zij meegenomen werden naar het bureau. Twee mensen verkochten rondom De Kuip artikelen zonder daar toestemming voor te hebben en mochten dat ook verantwoorden op het bureau.

Feyenoord en Rangers eindigden op een 2-2 gelijkspel. De Rotterdammers kwamen op voorsprong via Jens Toornstra, maar een dubbelslag van Alfredo Morelos zette Rangers op 1-2. Luis Sinisterra, de Colombiaanse aanvaller van Feyenoord, redde uiteindelijk een punt. Daardoor kan de ploeg van trainer Dick Advocaat nog door naar de volgende ronde, maar moet het wel winnen bij FC Porto en hopen dat Glasgow Rangers op eigen veld afrekent met Young Boys.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws