Meespelen Promes tegen Valencia onzeker: 'Moet zeggen, Lang is ook niet verkeerd'

Meespelen Promes tegen Valencia onzeker: 'Moet zeggen, Lang is ook niet verkeerd'

Gepubliceerd: zondag 8 december 2019 om 10:16zo 08-12-2019 om 10:16

Ajax neemt het dinsdag op tegen Valencia in de strijd om een plek in de knock-oufase van de Champions League. Volgens Johnny Rep, voormalig speler van beide teams, wordt het lastiger dan iedereen op voorhand denkt.

"Het wordt een hele gevaarlijke wedstrijd, echt, begint Rep in gesprek met Ajax Showtime. "Valencia is weer in goeden doen, ze hebben ook al bij Chelsea gewonnen. Ik denk niet dat het makkelijk wordt. Ajax heeft wel het publiek achter zich en in de ArenA is het de laatste tijd gekkenhuis. Dat heeft wel zo zijn voordelen, hoor."

De grote uitblinker bij Ajax in de eerste wedstrijd tegen Valencia was volgens Rep de keeper, Andre Onana. "Hij is een fantastische keeper, absoluut. In Valencia pakte hij een bal, ik heb hem gisteren nog bekeken." Het meespelen van Quincy Promes dinsdag is nog onzeker, een aderlating volgens de oud-voetballer. "Maar ik moet zeggen, die Lang is ook niet verkeerd. Hij kan echt goed voetballen, dat zie je van alle kanten."

Volgens Rep moet Erik ten Hag tegen Valencia beginnen met Dusan Tadic in de spits. "Al moet ik zeggen dat ik hem de laatste wedstrijden niet zo goed vind. Huntelaar zou bij mij niet in de basis staan, hij is hartstikke goed als pinchhitter." Rep heeft er vertrouwen in dat Ajax de volgende ronde gaat bereiken. "Als Valencia Europa League speelt is dat toch mooi zat?", sluit hij af.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws