'Leicester aast met twee Engelse clubs op handtekening ex-Feyenoorder Basacikoglu'

'Leicester aast met twee Engelse clubs op handtekening ex-Feyenoorder Basacikoglu'

Gepubliceerd: woensdag 18 december 2019 om 11:02wo 18-12-2019 om 11:02

Voor Bilal Basacikoglu lonkt een droomtransfer naar de Premier League. De 24-jarige aanvaller staat in de belangstelling van onder meer Leicester City, de verrassende nummer twee van de Engelse competitie. Dat meldt ELF Voetbal woensdag.

Naast Leicester 'jagen' ook Premier League-club Norwich City en Championship-formatie Hull City op de voormalig speler van Feyenoord, schrijft het Nederlandse voetbalblad. Basacikoglu is momenteel transfervrij, nadat hij vorige week zijn contract bij het Turkse Kayserispor liet ontbinden vanwege serieuze betalingsachterstanden.

Basacikoglu kan daardoor op elk moment bij een nieuwe club tekenen. Kayserispor betaalde anderhalf jaar geleden nog 1,5 miljoen euro aan Feyenoord voor de vleugelspeler. Zaakwaarnemer Yalcin Zöhre wil niet teveel kwijt over de Engelse interesse. "Dit zijn mooie clubs, allen met een rijke geschiedenis. Derhalve kan ik de interesse noch bevestigen noch ontkennen."

De in Zaanstad geboren Turk beleefde zijn doorbraak in de Eredivisie bij sc Heerenveen. In de zomer van 2014 maakte hij de overstap naar Feyenoord, maar in De Kuip kon hij zijn belofte nooit inlossen.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws