Heel bijzonder: KV Oostende maakt tijdens wedstrijd melding van vertrek trainer

Heel bijzonder: KV Oostende maakt tijdens wedstrijd melding van vertrek trainer

27-12-2019 20:46 Laatste update: 28-12-2019 15:40
8

KV Oostende-trainer Kare Ingebrigtsen heeft voorlopig voor het laatst bij KV Oostende in de dug-out gezeten. De 54-jarige Noor trad afgelopen zomer in dienst, maar verhuist tussentijds naar het Cypriotische APOEL Nicosia: dit maakte Oostende tijdens (!) het duel met Charleroi bekend.

De thuisploeg was net op 3-0 gekomen, toen De Kustboys een curieus bericht deelden via Twitter. 'Kare Ingebrigtsen is in Charleroi bezig aan zijn laatste match als trainer van KVO. Op zijn eigen vraag bereikte KVO een akkoord om hem te laten vertrekken naar het Cypriotische Nicosia', meldde de nummer veertien van de Jupiler Pro League. De club ging vervolgens doodleuk verder met het verslaan van de wedstrijd, die uiteindelijk met 5-0 gewonnen werd door Charleroi.

Ingebrigtsen werkte tussen 2014 en 2018 in eigen land bij Rosenborg en nam afgelopen zomer het stokje over van Franky Van der Elst. In Nicosia volgt hij Thomas Doll op: de Duitser werd in augustus aangesteld, vlak voor het Champions League-tweeluik met Ajax, maar is na ruim vier maanden alweer vertrokken.