Manchester United moet smaakmaker langer missen: operatie voor Pogba

Manchester United moet smaakmaker langer missen: operatie voor Pogba

01-01-2020 23:45 Laatste update: 02-01-2020 00:07
23

Manchester United lijkt Paul Pogba langer te moeten missen. De Fransman sukkelt al drie maanden met een enigszins mysterieuze enkelblessure en trainer Ole Gunnar Solskjaer geeft na de met 2-0 verloren wedstrijd tegen Arsenal aan dat er een grote mogelijkheid is dat de middenvelder geopereerd moet worden.

Voor de wedstrijd wilde Solskjaer zich nog niet al te uitgebreid uitlaten over de blessure van Pogba en gaf hij aan dat de middenvelder er nog een aantal weken uit zou liggen. "Drie of vier weken misschien, ik weet het niet", liet hij voor de wedstrijd optekenen in gesprek met BT Sport. Pogba keerde na een lange absentie vanaf eind september 2019 vorige week weer terug in de selectie, maar kent dus een volgende terugslag.

Na de wedstrijd werd de trainer wederom geconfronteerd met de vraag hoelang de afwezigheid van Pogba gaat duren, maar ditmaal deed hij een andere onthulling. "Hij is door 'zijn mensen' geadviseerd om zich te laten opereren en misschien gaat hij dat wel doen", vertelt Solskjaer. 

Het zou betekenen dat United zijn smaakmaker op het middenveld nóg langer moet missen. Pogba speelde tot nu toe alleen het begin van het seizoen, maar het is niet helemaal duidelijk wat er nou precies met zijn enkel aan de hand is.