'Jongens als Traoré, Ferdy Druijf of Kaj Sierhuis zouden ons sterker maken'

'Jongens als Traoré, Ferdy Druijf of Kaj Sierhuis zouden ons sterker maken'

Gepubliceerd: zaterdag 11 januari 2020 om 07:24za 11-01-2020 om 07:24

Laatste update: zaterdag 11 januari 2020 om 12:04za 11-01-2020 om 12:04

Technisch manager Henk van Stee van Sparta verwijst het gerucht dat Sparta geïnteresseerd is in MVV-spits Anthony van den Hurk naar het rijk der fabelen. Ook Charlison Benschop (FC Groningen) is niet in beeld in Rotterdam. Van den Hurk werd door de Limburger in verband gebracht met Sparta.

Sparta is wel nog op zoek naar een aanvaller die Lars Veldwijk kan vervangen. "Dat klopt, maar dat moet wel een meerwaarde zijn. Ik zie de namen voorbijkomen van Charlison Benschop en Anthony van den Hurk. Met alle respect voor die jongens, maar dat is niet het niveau dat wij zoeken", zegt Van Stee in het Algemeen Dagblad.

Van Stee hoopt op Lassina Traoré van Ajax. "Ja, jongens als Traoré, Ferdy Druijf of Kaj Sierhuis (respectievelijk AZ en Groningen, red.) zouden ons direct beter maken. Of ze haalbaar zijn, zullen we zien. Maar liever wachten, dan wanhopig gaan voor breedteversterkingen."

"Onze huidige selectie, waarin vijftien jongens Eredivisie-waardig zijn, is goed genoeg. Op voorwaarde dat we niet teveel schorsingen en blessures oplopen."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws