Weghorst droomt van EK en sluit transfer niet uit: 'Premier League heel gaaf'

Weghorst droomt van EK en sluit transfer niet uit: 'Premier League heel gaaf'

Gepubliceerd: donderdag 16 januari 2020 om 10:37do 16-01-2020 om 10:37

Laatste update: donderdag 16 januari 2020 om 10:43do 16-01-2020 om 10:43

Wout Weghorst doet er alles aan om met Oranje mee naar het EK te mogen. De spits van VfL Wolfsburg hoopt komende zomer voor het eerst aan een groot eindtoernooi mee te doen.

"Na het seizoen staat er met het EK een belangrijk toernooi op het programma", opent Weghorst tegenover Wolfsburger Allgemeine. "Ik wil daar absoluut bij zijn. Mijn doel is om daar alles voor te geven, zodat ik kan zeggen: ik heb niets laten liggen, nu is het aan de bondscoach. Ik zou het mezelf nooit vergeven als ik een paar procent te weinig heb gegeven."

Zaterdag begint Weghorst met een een wedstrijd tegen FC Köln aan de tweede seizoenshelft in de Bundesliga met Wolfsburg, maar de spits sluit niet uit dat hij Wolfsburg gaat verlaten. "Natuurlijk heb ik ook mijn dromen. Ik ben wie ik ben, ik wil altijd het hoogste bereiken. Als er een kans is me te verbeteren, dan denk ik daar natuurlijk over na. Dat kan ik ook niet uitsluiten. Ik heb het gevoel dat er nog meer inzit, dat ik nog niet klaar ben."

Weghorst ziet daarbij niet alleen de Bundesliga als podium, ook Engeland trekt hem wel. "De Premier League is natuurlijk iets heel gaafs. Dat zou ik graag een keer meemaken, maar alles moet wel kloppen. Als er iets moois voorbijkomt, dan kan je er over nadenken. Maar tot nu toe klopt het totaalpakket bij Wolfsburg. Ik ben hier zeer gelukkig."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws