Club Brugge moet diep in buidel tasten voor Marin: '15 tot 20 miljoen euro'

Club Brugge moet diep in buidel tasten voor Marin: '15 tot 20 miljoen euro'

Gepubliceerd: vrijdag 17 januari 2020 om 13:06vr 17-01-2020 om 13:06

Laatste update: vrijdag 17 januari 2020 om 13:22vr 17-01-2020 om 13:22

De kans lijkt klein dat Razvan Marin deze winter vertrekt bij Ajax. De Roemeense middenvelder kan nog niet overtuigen in zijn eerste seizoen in Amsterdam, maar toch zou Ajax een flink prijskaartje om zijn nek hebben gehangen.

Club Brugge zou interesse hebben om Marin over te nemen, maar volgens Petre Marin, de vader van de Ajacied, is een vertrek bij Ajax onwaarschijnlijk. "Alleen als Club Brugge 15 tot 20 miljoen euro biedt, is er een kans Razvan weggaat bij Ajax", aldus Marin senior in gesprek met Digisport.

Ondanks de geringe speelminuten die Marin in Amsterdam krijgt, sprak trainer Erik ten Hag onlangs nog het vertrouwen uit in de Roemeen, die volgens de Ajax-trainer wel het een en ander moet verbeteren. "Razvan is vaak bij doelgevaar betrokken, heeft duelkracht en heeft in het schakelen zijn bijdrage. Hij kan echt geweldig voetballen, maar zijn handelingssnelheid moet omhoog", oordeelde Ten Hag tegenover FOX Sports.

Toch zou de succesvolle Ajax-trainer nog voldoende vertrouwen hebben in Marin, waardoor hij hem niet zomaar wil laten gaan. En ook het kamp-Marin lijkt nog voldoende perspectief te zien in Amsterdam. "De coach heeft vertrouwen in hem en daar gaat het om", aldus Petre Marin.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws