Advocaat: 'Zou er alles aan doen om deze man voor Feyenoord te behouden'

Advocaat: 'Zou er alles aan doen om deze man voor Feyenoord te behouden'

Gepubliceerd: zaterdag 18 januari 2020 om 08:42za 18-01-2020 om 08:42

Laatste update: zaterdag 18 januari 2020 om 09:14za 18-01-2020 om 09:14

Dick Advocaat vindt dat Sjaak Troost behouden moet blijven voor Feyenoord. Laatstgenoemde maakt als technisch directeur ad-interim plaats voor Frank Arnesen in De Kuip.

Troost kreeg de toezegging dat hij zou mogen terugkeren in de raad van commissarissen, maar de 'Vrienden van Feyenoord' willen daar mogelijk een stokje voor steken. "Ik zou proberen op wat voor manier dan ook deze man voor Feyenoord te behouden", wordt Advocaat geciteerd door De Telegraaf. "Ik ben hier twee maanden en ik heb heel goed met hem en Toon (van Bodegom, president-commissaris, red.) gewerkt."

"Toon is meer op de achtergrond, dat is de grote man. Sjaak is nadrukkelijker aanwezig vanaf het begin bij alles. Dat doet hij in mijn ogen uitstekend", vervolgt de ervaren Hagenaar, die Troost bovendien belangrijk noemt in het bewaken van de clubcultuur. "Want het is een Feyenoorder, dat vergeet ook iedereen. En om die know-how van de ene op de andere dag weg te doen, vind ik zonde."

Binnen Feyenoord speelt zich een machstsstrijd af, zo werd eerder al duidelijk. De beleidsbepalers rond de Rotterdamse club zitten niet op één lijn.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws