Update: Slagveer maakt vertrek bij FC Emmen bekend: 'Lijn doortrekken'

Update: Slagveer maakt vertrek bij FC Emmen bekend: 'Lijn doortrekken'

Gepubliceerd: dinsdag 21 januari 2020 om 18:00di 21-01-2020 om 18:00

Luciano Slagveer heeft zondag mogelijk zijn laatste wedstrijd gespeeld voor FC Emmen. Het Hongaarse Puskás Akadémia heeft zich gemeld voor de 26-jarige aanvaller.

Dat meldt RTV Drenthe. Slagveer speelde zondag 84 minuten voor Emmen, dat met 1-0 te sterk was voor Heracles Almelo. Het was mogelijk het laatste kunstje van de aanvaller in het shirt van de Drentse club: Puskás Akadémia hoopt Slagveer per direct over te nemen.

FC Emmen-voorzitter Ronald Lubbers bevestigt dat de Hongaarse club zich voor Slagveer heeft gemeld, maar weigert inhoudelijk te reageren. "De zaak loopt nog", laat Lubbers weten.

Puskás Akadémia is de huidige nummer vier van Hongarije met 25 punten uit 16 duels. Koploper Ferencvaros heeft 11 punten meer. Bij de club staat al één Nederlander onder contract: Yoell van Nieff, die afgelopen zomer overkwam van Heracles Almelo. Ook Thomas Meissner (ex-Willem II en -ADO Den Haag) speelt er.

Update: FC Emmen rekent erop dat Slagveer zijn laatste wedstrijd voor de club gespeeld heeft. Dat meldt RTV Drenthe. De aanvaller is in gesprek met het Hongaarse Puskás Akademia. Slagveer ontbrak maandag al op de training en komt mogelijk dinsdag met uitsluitsel. 

Update: Slagveer bevestigt aan RTV Drenthe dat hij vertrekt bij FC Emmen. Hij vertrekt naar het Hongaarse Puskás Akadémia FC. "Ik hoop dat ik de lijn van de laatste weken hier door kan trekken." Slagveer tekent tot 2022.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws