Telstar eist 'fatsoenlijke vergoeding' en wijst op akkoord met FC Barcelona

Telstar eist 'fatsoenlijke vergoeding' en wijst op akkoord met FC Barcelona

Gepubliceerd: maandag 20 januari 2020 om 08:46ma 20-01-2020 om 08:46

SC Telstar dreigt Marcus McGuane te verliezen. FC Barcelona, dat de Engelse middenvelder dit seizoen verhuurt aan de Keuken Kampioen Divisie-club, heeft een akkoord bereikt met Nottingham Forest. Telstar zet echter de hakken in het zand.

Telstar wil een 'fatsoenlijke vergoeding' zien van Nottingham Forest, meldt de IJmuider Courant maandagochtend. De nummer negen van de Keuken Kampioen Divisie zegt een huurovereenkomst met Barcelona te hebben tot het einde van het seizoen.

Volgens Telstar-trainer Andries Jonker wordt momenteel over de vergoeding onderhandeld. "Wij willen niet de enige club in de wereld zijn die spelers zomaar gratis de deur uit laat lopen", laat hij weten. "Wij zijn ook niet in de positie om voor Sinterklaas te spelen. Dat doen we dus ook niet."

Het is niet uitgesloten dat McGuane zich alsnog weer meldt in Velsen-Zuid, benadrukt Jonker. De Engelse middenvelder (20) heeft de tijd en ruimte gekregen om in Engeland met clubs te praten. Zijn keuze is gevallen op Nottingham Forest, dat vijfde staat in het Championship.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws