Slot droomt van 'fenomenale club': 'Zullen het vast belachelijke uitspraak vinden'

Slot droomt van 'fenomenale club': 'Zullen het vast belachelijke uitspraak vinden'

Gepubliceerd: vrijdag 24 januari 2020 om 14:49vr 24-01-2020 om 14:49

Laatste update: vrijdag 24 januari 2020 om 14:51vr 24-01-2020 om 14:51

Arne Slot heeft donderdagavond genoten van het spel van NAC Breda tegen PSV. De AZ-trainer geeft aan in de toekomst nog eens trainer te willen worden bij de club uit Breda, tegen wie de Alkmaarders het in de kwartfinale van de KNVB beker opnemen.

Slot was vijf jaar actief bij NAC als speler en heeft nog steeds warme gevoelens bij de club. "De mooiste tijd als voetballer heb ik bij NAC gehad", vertelt hij op de persconferentie voorafgaand aan de wedstrijd tegen sc Heerenveen van zaterdag, geciteerd door De Telegraaf. "Ik vind het een fenomenale club. Als ik gisteravond zit te kijken en ik hoor het publiek tekeer gaan, schitterend gewoon."

"Mensen zullen het wel een belachelijke uitspraak vinden, maar als ik bij één club graag nog een keer trainer wil worden, dan is dat wel bij NAC", vervolgt Slot vervolgens. De trainer ziet het al helemaal voor zich. "De manier waarop ik AZ laat spelen en eerder ook Cambuur, is geschikt voor een stadion á la NAC, dat uit zijn voegen barst van fanatisme. Dat publiek, dat er bovenop zit… Maar ik snap ook wel dat als je er drie keer verliest het niet de lekkerste club is."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws