'Ik denk dat PSV wel eens kan gaan winnen van Ajax, loop je zo vier punten in'

'Ik denk dat PSV wel eens kan gaan winnen van Ajax, loop je zo vier punten in'

Gepubliceerd: maandag 27 januari 2020 om 09:06ma 27-01-2020 om 09:06

Laatste update: maandag 27 januari 2020 om 09:28ma 27-01-2020 om 09:28

Willy en René van de Kerkhof hebben geen goed woord over voor Steven Bergwijn. De aanvaller laat PSV in de steek, vinden de twee clubiconen.

Bergwijn wilde niet spelen tegen FC Twente en vloog na toestemming van trainer Ernest Faber naar Londen om de onderhandelingen met Tottenham Hotspur te vervolgen. "Hij laat de ploeg in de steek", aldus René bij Omroep Brabant. "Dat had ook anders gekund. Zo'n zaakwaarnemer brengt zijn hoofd op hol. Voor mij is dit een onbegrijpelijke zaak."

"Als het nou een deal was voor 60 tot 70 miljoen euro, dan snap ik dat 'ie deze wedstrijd laat schieten en dat PSV daar achter staat", reageert Willy. "Nu had 'ie PSV niet in de steek moeten laten, want het gaat niet om een enorme deal."

Licht aan einde van de tunnel
Ondanks het volgens de Kerkhofjes 'troosteloze' gelijkspel tegen Twente (1-1), zien de broers licht aan het einde van de tunnel. Komend weekend wacht Ajax in Amsterdam. René: "Ajax zit in een dipje, dus ik houd de moed erin. Ik hoop een gelijkspelletje in Amsterdam. Dan gaan we weer richting de derde plaats."

Willy is nog een stuk positiever gestemd. "Ajax is een geweldige tegenstander om oud zeer van je af te spelen. Ik denk dat PSV wel eens kan gaan winnen in Amsterdam. En dan loop je zomaar vier punten in op Ajax in een week."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws