Telegraaf: PSV en Tottenham onderhandelen al niet meer over transfersom Bergwijn

Telegraaf: PSV en Tottenham onderhandelen al niet meer over transfersom Bergwijn

Gepubliceerd: maandag 27 januari 2020 om 06:22ma 27-01-2020 om 06:22

Laatste update: maandag 27 januari 2020 om 06:34ma 27-01-2020 om 06:34

De onderhandelingen tussen PSV en Tottenham Hotspur over Steven Bergwijn zijn nog in volle gang. Dat meldt De Telegraaf. De 22-jarige aanvaller moet zo’n dertig miljoen euro kosten.

Hoewel zondag bleek dat PSV een eerste Spurs-bod van tafel had geveegd, meldt De Telegraaf maandag dat de Nederlandse en Engelse topclub wel degelijk om de tafel zitten. De onderhandelingen gaan volgens de ochtendkrant 'niet zozeer over de hoogte van de transfersom, maar puur nog over de betalingstermijnen en andere details'.

Bergwijn moet PSV een slordige dertig miljoen euro opleveren. Het zou een recordbedrag zijn voor de Eindhovense club, die het geld goed kan gebruiken in een seizoen zonder Champions League-voetbal. Door de aanhoudende crisis in het Philips Stadion is er een gerede kans dat er ook komend seizoen geen CL-ticket inzit.

Als het aan Bergwijn ligt, tekent hij vandaag nog bij Tottenham. Hij ziet de Premier League-grootmacht, die wordt getraind door José Mourinho, als de ideale stap in zijn carrière. De Oranje-international is al naar Londen gevlogen om een medische keuring te ondergaan. Vanaf zijn hotelkamer liet hij zondagavond van zich horen.

Berichtje voor PSV-leiding
Het Algemeen Dagblad meldt dat Fulco van Kooperen, zaakwaarnemer van Bergwijn, ‘nauwelijks vijf minuten’ na de bekeruitschakeling tegen NAC Breda (donderdag) een berichtje naar de PSV-leiding stuurde. 'De strekking: Wij zetten in op een vertrek, nog voor 31 januari', aldus het AD.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws