'PSV voelt zich gepiepeld en dreigt hoog bedrag terug te vragen aan Bergwijn'

'PSV voelt zich gepiepeld en dreigt hoog bedrag terug te vragen aan Bergwijn'

Gepubliceerd: maandag 27 januari 2020 om 08:28ma 27-01-2020 om 08:28

Laatste update: maandag 27 januari 2020 om 11:33ma 27-01-2020 om 11:33

PSV voelt zich gepiepeld door Steven Bergwijn. Dat schrijft het Eindhovens Dagblad maandag. De aanvaller moet mogelijk water bij de wijn doen om zijn droomtransfer naar Tottenham Hotspur een duwtje in de juiste richting te geven.

Bergwijn beloofde afgelopen zomer dat hij nog één jaar bij PSV zou blijven. Daar stond een ‘flink honorarium en hoog bedrag aan tekengeld’ tegenover, schrijft het ED. Als Bergwijn gas blijft geven voor een transfer naar Spurs, vraagt de Eindhovense club het bedrag mogelijk voor een deel terug.

PSV voelt zich gepiepeld, klinkt het. Toon Gerbrands, algemeen directeur van PSV, vindt dat Bergwijn de club heeft laten barsten door zondag Ernest Faber op te bellen met de boodschap niet in actie te willen te komen tegen FC Twente. Na de toestemming van de interim-trainer vloog hij naar Londen.

Onderhandelingen in volle gang
Maandagochtend meldde De Telegraaf dat de onderhandelingen tussen PSV en Tottenham in volle gang zijn. De 22-jarige aanvaller moet zo'n dertig miljoen euro kosten. De gesprekken zouden al niet meer over de hoogte van de transfersom, maar alleen nog over betalingstermijnen en andere details gaan.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws