'NAC sprak tijdens Van Wonderen-gesprekken al met beoogde nieuwe trainer Hyballa'

'NAC sprak tijdens Van Wonderen-gesprekken al met beoogde nieuwe trainer Hyballa'

Gepubliceerd: dinsdag 28 januari 2020 om 08:03di 28-01-2020 om 08:03

Laatste update: dinsdag 28 januari 2020 om 08:24di 28-01-2020 om 08:24

NAC is nog altijd in gesprek met Peter Hyballa. De Duitse trainer, die in Nederland al voor NEC actief was, geldt in Breda als één van de twee kandidaten om Ruud Brood op te volgen.

BN DeStem meldt dat de club momenteel in gesprek is met twee kandidaten voor de vacante trainersfunctie en dat Hyballa één van die kandidaten is. Technisch directeur Tom Van Den Abbeele zou dat maandagochtend ook gedeeld hebben met de spelersgroep.

Volgens de krant was NAC al in gesprek met Hyballa toen er ook gesproken werd met Kees van Wonderen, die lange tijd als droomkandidaat leek te gelden bij De Parel van het Zuiden. Van Wonderen had zelf wel zin in een uitdaging als hoofdtrainer in Breda, maar de club koos er toch voor om niet met hem in zee te gaan.

Ook nu is NAC dus met een andere kandidaat in gesprek naast Hyballa, al is de naam van die kandidaat onbekend. Toch zou Hyballa momenteel de voornaamste gegadigde zijn om het stokje over te nemen van de op Oudejaarsdag ontslagen Ruud Brood. NAC en Hyballa zijn op grote lijnen al akkoord over een contract voor anderhalf jaar.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws