'Was lastig om bij club als Ajax te komen en eerste wedstrijd tegen PSV te spelen'

'Was lastig om bij club als Ajax te komen en eerste wedstrijd tegen PSV te spelen'

Gepubliceerd: dinsdag 28 januari 2020 om 09:13di 28-01-2020 om 09:13

Lisandro Martínez maakte aan het begin van het seizoen, tijdens de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal tegen PSV, zijn officiële debuut voor Ajax. Aanstaande zondag staat die wedstrijd weer op de planning, als PSV langskomt in de Johan Cruijff ArenA.

Martínez kan zich zijn debuut voor Ajax nog goed herinneren, de Argentijn was nerveus toen hij het veld opstapte. "Maar toen de wedstrijd eenmaal begon voelde ik veel vertrouwen", begint Martínez in gesprek met Ajax TV. "Toen ik al die mensen in het stadion zag, mijn teamgenoten, voelde het goed. Ik heb een goed debuut gehad en gelukkig wonnen we de Supercup."

"Het was lastig, het is niet makkelijk om bij een club als Ajax te komen en je eerste wedstrijd tegen PSV te spelen. Om de Supercup, dat is nogal belangrijk. Maar ik heb mijn verantwoordelijkheid genomen, me er goed op voorbereid."

Ajax staat op het moment elf punten los van de tegenstander uit Eindhoven, maar dat mag volgens Martínez geen valkuil zijn. "We weten dat er een verschil is, maar daar hechten we geen waarde aan. Of we nou tegen PSV of AZ spelen, we moeten ons richten op onszelf. Dat is waar het om gaat", vervolgt de Argentijn, die wel weet waar Ajax voor op moet passen. "Ze hebben individuele kwaliteiten, spelen met agressiviteit. Dat zijn hun kwaliteiten."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws