Spion Kraay jr. door Ten Hag en Overmars weggestuurd op training Ajax

Spion Kraay jr. door Ten Hag en Overmars weggestuurd op training Ajax

02-02-2020 15:13
35

Hans Kraay jr. heeft zo'n idee met welke formatie Ajax aan gaat treden tegen PSV. Hij heeft de informatie niet gekregen van trainer Erik ten Hag, maar sneakte vrijdag stiekem binnen tijdens de tactische training op De Toekomst.

Ajax trainde vrijdag besloten, maar Kraay jr. wist via een paar zijdeurtjes toch binnen te dringen. Nadat de analist van FOX Sports ontdekt werd moest hij zo snel mogelijk weg van Ten Hag. "Vrijdag bij de besloten training, ja", glimlacht Kraay jr. bij Goedemorgen Eredivisie op FOX Sports.

"Op basis van de hesjes is het Tadic links, Babel rechts, Traoré diep, Promes als aanvallende middenvelder en Gravenberch links in de controle, maar daar zou ook Eiting kunnen spelen", zegt Kraay jr..

Het duurde niet lang voor hij ontdekt werd. Ten Hag gebaarde naar Marc Overmars dat Kraay jr. ongewenst was en zo snel mogelijk weg moest. Overmars heeft de analist vervolgens vriendelijk verzocht om te vertrekken. "Ik heb toen toch nog eventjes gekeken. Ik kon alleen niet zien wie de rechtsback was."

"Maar het mooiste was - en daar kwam ik voor - dat Daley Blind meedeed. Mensen denken dat hij weer op het trainingsveld staat, maar hij deed gewoon volle bak mee met de tactische partij. Dat zag er goed uit. Daarna heb ik ook nog even aan de andere kant gestaan."