Moeder-Cavani springt in de bres: 'Begrijp niet waarom hij zoveel onzin verkoopt'

Moeder-Cavani springt in de bres: 'Begrijp niet waarom hij zoveel onzin verkoopt'

04-02-2020 17:51 Laatste update: 17:54
20

Een nieuw hoofdstuk in de soap tussen Atlético Madrid en Edinson Cavani is een feit. Dit keer is het moeder-Cavani die in de bres springt voor haar zoon.

Beide kampen beschuldigen elkaar van het afketsen van een winterse overgang. Iets wat bij Berta Gómez, moeder van de Uruguayaanse spits, in het verkeerde keelgat schiet. "We begrijpen niet waarom de voorzitter van Atlético, Enrique Cerezo, zulke onzin heeft verkondigd. Het doet veel pijn, omdat het absoluut niet waar is dat Walter (Gulielmone, Cavani's belangenbehartiger, red.) een persoonlijke bonus had gevraagd voor het tekenen van Edinson", briest zij tegenover AS.

Gómez geeft daarnaast nog maar eens aan dat geld absoluut geen rol speelt voor haar zoon en zijn belangenbehartiger. "Hij wilde spelen voor Diego Simeone en heeft dat steeds weer laten zien. Hij wilde niet dat geld het probleem zou zijn. Als hij voor het geld had gekozen, dan zou hij wel naar Manchester United, Chelsea of Inter Miami zijn gegaan", concludeert ze.

Toch geeft de moeder aan dat het kamp-Cavani vergevingsgezind is, en een overgang nog altijd ziet zitten. "Cerezo zal zijn excuses moeten maken', zegt Gómez. 'We zijn niet haatdragend en alles kan worden gerepareerd. Mijn zoon zal ongetwijfeld aanbiedingen krijgen. Maar hij denkt nog steeds naar Atlético te kunnen omdat hij graag wil spelen onder El Cholo."