Ødegaard sluit vervroegde terugkeer uit: 'Niets veranderd aan toekomstplannen'

Ødegaard sluit vervroegde terugkeer uit: 'Niets veranderd aan toekomstplannen'

Gepubliceerd: dinsdag 4 februari 2020 om 18:54di 04-02-2020 om 18:54

Donderdag gaat Martin Ødegaard met zijn Real Sociedad op bezoek in het Santiago Bernabéu en de talentvolle middenvelder hoopt te kunnen stunten in het stadion waar hij in de toekomst succesvol hoopt te zijn. Ondanks zijn liefde voor Real Madrid, sluit hij een vervroegde terugkeer voorlopig uit.

De oud-speler van Vitesse en Heerenveen wordt al regelmatig in verband gebracht met een vervroegde terugkeer, maar wil daar niks van weten. "Ik weet daar niets van. Wat ik wel kan zeggen, is dat het plan niet is gewijzigd over dat ik hier de twee jaar vol ga maken. Ik bekijk het van dag tot dag en er is niets veranderd van hoe we tegen de toekomst aankijken", vertelt hij aan AS.

Afgelopen november ging Ødegaard met Sociedad nog ruim onderuit in de Spaanse hoofdstad (5-1). "We speelden toen in de eerste veertig minuten zeer goed, tot ze scoorden. We moeten dat donderdag negentig minuten doen. Als we daarin slagen, dan kunnen we elke wedstrijd winnen. Het zal zwaar zijn donderdag, omdat we tegen een topploeg spelen. Maar het is duidelijk dat we elke ploeg pijn kunnen doen omdat wij veel kwaliteiten in onze ploeg hebben", besluit hij.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws