Barça sprak 'één minuut lang' over Messi-ophef: Hij weet wat hij doet

Barça sprak 'één minuut lang' over Messi-ophef: "Hij weet wat hij doet"

05-02-2020 14:55 Laatste update: 16:54
15

FC Barcelona-trainer Quique Setién heeft zijn schouders opgehaald over de huidige crisis bij FC Barcelona. Lionel Messi liet de bom dinsdag barsten door via Instagram te reageren op een interview dat directeur en ex-ploeggenoot Eric Abidal gaf.

De Spaanse media spraken vervolgens van een 'aardbeving', een 'tsunami' en 'FC Chaos'. Setién wilde in aanloop naar de Copa del Rey-wedstrijd tegen Athletic Bilbao echter niet al te uitgebreid stilstaan bij de onrust in Camp Nou. "We hebben het er één minuut lang over gehad, toen zijn we weer verdergegaan met de voorbereiding op deze belangrijke wedstrijd", liet hij weten tijdens zijn perspraatje op woensdag.

Ook de opvallend felle teksten van Messi laten de opvolger van Ernesto Valverde koud. "Deze situatie heeft geen invloed op mij. Het enige wat voor mij van belang is, zijn de trainingen en de wedstrijden. Op andere dingen heb ik geen invloed", doelt hij op Messi. "Hij weet wat hij doet, ik ga hem niet vertellen hoe hij zich moet gedragen."

Barça trapt donderdagavond om 21.00 uur af in San Mamés, waar een plek bij de laatste vier van de beker op het spel staat.