'PSV praat momenteel met iemand, het zou zomaar een buitenlander kunnen zijn'

'PSV praat momenteel met iemand, het zou zomaar een buitenlander kunnen zijn'

Gepubliceerd: woensdag 5 februari 2020 om 15:27wo 05-02-2020 om 15:27

PSV-watcher Rik Elfrink (rechts op de foto) heeft extra tekst en uitleg gegeven over de zoektocht naar een nieuwe trainer. Volgens de journalist van het Eindhovens Dagblad is het niet ondenkbaar dat PSV voor het eerst sinds het tijdperk-Erik Gerets – 1999 tot 2002 – een niet-Nederlandse trainer krijgt.

Het ED meldde eerder deze week al dat de Eindhovenaren in gesprek zijn met een onbekende kandidaat-opvolger van Ernest Faber, die na dit seizoen weer plaats moet gaan maken. "De kans is best groot dat het een buitenlander is, denk ik", voegt Elfrink daaraan toe in de podcast #psvpraat. "Ze zijn met iemand in gesprek, ik weet niet wie het is. Het zou goed een buitenlander kunnen zijn. Want als het een Nederlander is, wil het nogal eens uitlekken. Ik laat me graag verrassen."

De clubwatcher zou het geen slecht idee vinden om iemand van buitenaf aan te stellen als nieuwe trainer, gezien de huidige onrust bij het 'verdeelde' PSV. "Ik denk dat iedereen helemaal klaar is met alle verhalen en beweringen over Mark van Bommel en PSV. Het is belangrijk dat er iemand komt die de eenheid weer kan vinden", aldus Elfrink. Een nieuwe trainer van buitenaf zou schoon schip kunnen maken. "Dat moet, anders blijft het maar etteren en doorwoekeren. En dat moet je niet hebben."

Poll

Gaat PSV rechtstreeks Europees voetbal halen?

(5208 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws