Ongelukkig debuut voor Sierhuis: eerste basisplaats duurt nog geen kwartier

Ongelukkig debuut voor Sierhuis: eerste basisplaats duurt nog geen kwartier

Gepubliceerd: woensdag 5 februari 2020 om 19:40wo 05-02-2020 om 19:40

Kaj Sierhuis is woensdagavond op een vervelende manier gedebuteerd voor Stade Reims. De spits begon tegen OGC Nice in de basis, maar moest zich na slechts dertien minuten al laten vervangen.

Op de laatste dag van de winterse transferperiode verliet Sierhuis FC Groningen, dat hem huurde van Ajax, om de overstap naar Frankrijk te maken. Sierhuis maakte tegen Nice als basisspeler in de punt van de aanval zijn debuut voor zijn nieuwe werkgever Stade Reims.

Dat debuut liep echter uit op een grote teleurstelling, aangezien hij het veld al snel geblesseerd moest verlaten. Door een hamstringblessure moest Sierhuis na dertien minuten de strijd noodgedwongen staken en zich laten wisselen.

Het is nog niet duidelijk hoe ernstig de blessure is van Sierhuis, die zich dit seizoen ontwikkelde tot basisspeler bij FC Groningen. Sierhuis kwam in totaal tot 37 officiële wedstrijden voor de ploeg van trainer Danny Buijs. Met slechts drie optredens in het eerste elftal van Ajax achter zijn naam maakte hij de overstap naar Frankrijk.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws