Dilrosun weet niet wat er allemaal gebeurt bij Hertha BSC: 'Er heerst chaos hier'

Dilrosun weet niet wat er allemaal gebeurt bij Hertha BSC: 'Er heerst chaos hier'

Gepubliceerd: woensdag 12 februari 2020 om 08:04wo 12-02-2020 om 08:04

Laatste update: woensdag 12 februari 2020 om 16:37wo 12-02-2020 om 16:37

Onrust bij Hertha BSC na het onverwachte vertrek van Jürgen Klinsmann. De trainer besloot de club na 76 dagen alweer te verlaten en dat nieuws kwam voor de Hertha-spelers onverwacht. Ook Nederlander Javairô Dilrosun zag het niet aankomen.

Via Facebook geeft Klinsmann aan dat hij de steun en het vertrouwen niet meer voelt in Berlijn. Hij heeft daarom besloten zich weer op zijn rol als commissaris te richten. 

Voor Dilrosun kwam het vertrek van Klinsmann als een verrassing. "Het is een groot verlies voor ons", laat de vleugelaanvaller weten aan BILD. "Ik werkte erg graag met hem samen, hij was een grote persoonlijkheid. Op het moment heerst er chaos binnen de club. We moeten zondag zeker winnen, om ervoor te zorgen dat het weer rustiger wordt", aldus Dilrosun.

Middenvelder Marko Grujic zat in hetzelfde schuitje als Dilrosun en was zeer verrast door het vertrek van de voormalig Duits international. "We dachten dat Jürgen ons bij elkaar riep voor een teambespreking. Toen vertelde hij ons opeens dat hij een stap terug wilde zetten. Voor mij persoonlijk echt jammer." Voormalig FC Twente-speler Dedryck Boyata is benieuwd naar de toekomst. "Het gaf op de achtergrond enige problemen, ik ben zeer gespannen over hoe het nu verder gaat."

Mark van Bommel wordt genoemd als een van de mogelijke vervangers van Klinsmann in Berlijn.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws