Slot knipoogt na horen PSV-geruchten: 'Sommigen zien het Oosten als buitenland'

Slot knipoogt na horen PSV-geruchten: 'Sommigen zien het Oosten als buitenland'

Gepubliceerd: vrijdag 14 februari 2020 om 14:12vr 14-02-2020 om 14:12

Niet alleen AZ-talenten Calvin Stengs en Myron Boadu zijn al regelmatig gelinkt aan een vertrek uit Alkmaar. Ook rondom de als hoofdtrainer debuterende Arne Slot gonst het van de geruchten.

De eindverantwoordelijke van de Alkmaarders is in de wandelgangen al gelinkt aan Ajax én PSV, maar weet zelf van niets. "Ze zijn daar toch met een buitenlandse trainer bezig?", ging hij tijdens zijn perspraatje op vrijdag in op de vermeende belangstelling vanuit Eindhoven. "Maar oké, sommige mensen, zeker in deze regio, zien het Oosten (Slot is geboren in Bergentheim, red.) een beetje als het buitenland", reageerde hij met een knipoog, geciteerd door De Telegraaf.

AZ mag zaterdag tegen FC Twente proberen om zich te herpakken, na de verrassende bekeruitschakeling tegen NAC Breda. "Normaal gesproken bespreken we de dag voor de wedstrijd ook de tegenstander. Dit keer heb ik het bij onszelf gehouden. Dat leek me beter", tekent Voetbal International op uit zijn mond. Met name de omschakeling was volgens Slot een 'pijnpunt'. "Als wij vier of vijf tegenaanvallen op ons af krijgen, dan kan het niet zo zijn dat de verdedigers in de steek worden gelaten."

De Alkmaarders trappen zaterdag om 18.30 uur af in Enschede. Bij een overwinning kan men tijdelijk op gelijke hoogte komen met Ajax, dat één dag later RKC Waalwijk ontvangt.

Poll

Zou Slot na dit seizoen al een toptransfer kunnen maken?

(1210 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws