Bordalás 'geconfronteerd' met kritiek Frenkie de Jong: 'Er zijn veel smaken'

Bordalás 'geconfronteerd' met kritiek Frenkie de Jong: 'Er zijn veel smaken'

Gepubliceerd: zaterdag 22 februari 2020 om 18:29za 22-02-2020 om 18:29

Getafe-trainer José Bordalás heeft zijn schouders opgehaald over de uitspraken die Frenkie de Jong deed over het spel van de Spanjaarden in het Europa League-duel met Ajax. De Oranje-international stelde vol 'frustratie' naar het duel te hebben gekeken.

"Getafe speelt niet om het publiek te vermaken, zal ik maar zeggen. Ik vind het echt irritant om naar te kijken. Dan zit je gefrustreerd thuis", liet de FC Barcelona-middenvelder weten aan de NOS. Die uitspraken zijn ook in Spanje groots opgepikt en werden zaterdag voorgelegd aan Bordalás, in aanloop naar het Primera Division-duel met Sevilla van zondag.

"In het voetbal zijn er veel smaken", reageert de succesvolle oefenmeester. "Er zijn ook mensen die naar het theater gaan. Niet iedereen vindt alles lekker. Ik respecteer ieders mening, maar wij richten ons nu op het duel met Sevilla", wordt hij geciteerd door onder meer Marca.

De return tussen Ajax en Getafe is donderdag in de Johan Cruijff Arena. De Amsterdammers moeten een 2-0 nederlaag proberen weg te werken.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Gaat Ajax het in de return tegen Getafe alsnog redden?

Ja
47%
Nee
53%
(4571 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws