Bordalás hekelt Ajax: 'Als dat defensief is, weet ik niet wat voetbal betekent'

Bordalás hekelt Ajax: 'Als dat defensief is, weet ik niet wat voetbal betekent'

Gepubliceerd: vrijdag 28 februari 2020 om 00:25vr 28-02-2020 om 00:25

José Bordalás sneert naar Ajax na de over twee wedstrijden gewonnen clash met de Amsterdammers. De coach van Getafe vindt dat er wel heel veel beschuldigingen richting zijn spelers gingen. Vooral over het feit dat Getafe een defensieve ploeg wordt genoemd is hij niet tevreden.

 "We moesten de hele week beschuldigingen aanhoren, zouden het spel ophouden en foute dingen zeggen", geeft Bordalás na de twee wedstrijden tussen Ajax en Getafe aan, geciteerd door Marca. "Met drie ballen op het aluminium, een misser voor open doel en een onterecht afgekeurd doelpunt... Als dat een defensief team is, weet ik niet wat voetbal betekent. Ajax heeft maar twee doelpunten gemaakt."

"Ze protesteerden vanaf het eerste moment tegen alle acties en dat heb ik bekritiseerd, het leverde een intimiderende stemming op", aldus Bordalás, die uiteraard te spreken is over het resultaat. "Dat we direct de score openden was belangrijk. Het was een geweldige wedstrijd, we hebben genoten. Het is goed voor het voetbal in zijn generaliteit", sluit Bordalás af. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws