Veerman blinkt uit in Heerenveen: Er is zeker interesse getoond

Veerman blinkt uit in Heerenveen: "Er is zeker interesse getoond"

31-03-2020 23:09
13

Joey Veerman staat in de belangstelling van andere clubs, zegt hij zelf. Sterker nog, er is zelfs al interesse getoond. De middenvelder van sc Heerenveen staat er goed op bij andere clubs.

Veerman kwam afgelopen zomer over van FC Volendam en is ook in Friesland een belangrijke speler. Hij is al in verband gebracht met andere clubs uit de Eredivisie.  "Er is zeker interesse getoond. Hoe dat nu verder gaat, is afwachten", zegt Veerman tegen het Noordhollands Dagblad.

Wedden

Meer odds

"De grote clubs in Europa hebben toch geld en dat gaat waarschijnlijk gewoon weer rollen, straks. Uiteindelijk komt dat bij de iets lagere clubs terecht, zodat die ook weer geld te besteden hebben. Ik hoop dat ze door zullen pakken en wie weet wat er dan nog staat te gebeuren deze zomer."

Veerman kende een uitstekend seizoen, maar hij probeert de voetbalpauze positief te benaderen. "Als het seizoen hier stopt, dan ben ik goed geëindigd. Voor mij is het dus geen ramp. Ik denk dat spelers die net hun basisplaats zijn kwijtgeraakt of aan een mindere periode bezig waren met een vervelender gevoel thuiszitten."