'Boodschap van weinig waardering: NAC doet vergelijkbaar voorstel aan uitblinker'

'Boodschap van weinig waardering: NAC doet vergelijkbaar voorstel aan uitblinker'

Gepubliceerd: woensdag 1 april 2020 om 08:05wo 01-04-2020 om 08:05

NAC Breda wil het contract van Nick Olij graag verlengen, maar heeft nog geen akkoord weten te bereiken met de 24-jarige doelman. De uitblinkende keeper staat in de tussentijd in de belangstelling van een aantal Eredivisie-clubs.

Volgens BN DeStem wil NAC het in 2021 aflopende contract van Olij met een jaar verlengen. De eerste gesprekken vonden nog voor de coronacrisis plaats, maar hebben niet tot het gewenste resultaat geleid. Technisch manager van NAC Tom Van Den Abbeele deed de doelman een voorstel dat gelijk is aan het huidige contract, maar Olij vindt dat een boodschap van weinig waardering.

De onderhandelingen zijn nu dus stopgezet en lijken door de crisis voorlopig niet hervat te worden. Olij heeft overigens een optie in het contract staan dat zijn verbintenis automatisch met een jaar verlengd wordt bij promotie naar de Eredivisie. De doelman heeft echter geen trek om tegen de huidige voorwaarden zelf in te stemmen met een verlenging, daar hij ook in de sluimerende belangstelling staat van clubs uit de Eredivisie.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws