Janssen: 'Kunt van alles vinden van Overmars, maar was een duidelijk signaal'

Janssen: 'Kunt van alles vinden van Overmars, maar was een duidelijk signaal'

Gepubliceerd: vrijdag 3 april 2020 om 09:35vr 03-04-2020 om 09:35

Theo Janssen vindt de kritiek op de KNVB niet terecht. De analist denkt dat de Eredivisie voor dit seizoen klaar is, maar ziet de voetbalbond de beslissingen binnen de kaders van de overheid maken.

"Het ligt niet alleen aan de bond. Dit is zo'n lastige situatie en zo moeilijk te voorspellen. De KNVB volgt de adviezen van de overheid en het RIVM", zegt Janssen tegen de NOS. "Maar ja, op een bepaald moment wil iedereen duidelijkheid. Het is klaar, lijkt me."

Janssen ziet wel dat de afwachtende houding van de KNVB tot verdeeldheid leidt. "Een aantal clubs was het wachten beu. Je kan van alles vinden van de uitspraken van Marc Overmars, maar Ajax gaf wel een duidelijk signaal af", aldus de oud-voetballer over de boodschap van Ajax om de Eredivisie stop te zetten. Wat er dan met mogelijke degradanten moet gebeuren, weet Janssen wel. "Moeilijk onderwerp hoor, maar ik denk dat je de Eredivisie moet uitbreiden met Cambuur en De Graafschap. Zij blij, RKC en ADO blij. Kortom, iedereen blij en geen scheve gezichten."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Lees meer over: Eredivisie Ajax

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws