Levchenko baalt: Ik vraag me af of de clubs naar hun mening hebben gevraagd

Levchenko baalt: "Ik vraag me af of de clubs naar hun mening hebben gevraagd"

Gepubliceerd: zondag 5 april 2020 om 22:22zo 05-04-2020 om 22:22

Evgeniy Levchenko baalt ervan dat sommige Eredivisie-clubs voor hun beurt hebben gepraat. Onder meer Ajax, AZ en PSV hebben opgeroepen om het seizoen te beëindigen, maar de Eredivisie-aanvoerders – verenigd in de Centrale Spelersraad – lieten juist weten dat ze door wilden spelen, mits de autoriteiten daarvoor toestemming geven.

De VVCS-voorman onderhoudt de contacten met de aanvoerders en hoopt als één collectief naar buiten te kunnen treden. De oproepen vanuit Amsterdam, Alkmaar en Eindhoven hebben hier echter niet aan bijgedragen, vindt Levchenko. "Zij moeten ook met de spelers praten", laat hij weten in NOS Studio Sport. "Ik vraag me af of de clubs naar hun mening hebben gevraagd. Ik weet het niet, maar blijkbaar is dat niet gebeurd."

Levchenko ontving wisselende reacties van de aanvoerders, maar concludeerde dat een meerderheid van hen door wilde spelen. "De meesten begrijpen wel dat wachten op dit moment het enige is wat resteert. Maar natuurlijk worden ze gek van het thuiszitten en het niets doen, voornamelijk het niet trainen in groepsverband. De meerderheid wil het seizoen afmaken."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Lees meer over: Eredivisie

Poll

Verwacht je dat het Eredivisie-seizoen afgemaakt kan worden?

(23591 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws