Boëtius: 'Best veel belangstelling van clubs die ook nu nog kapitaalkrachtig zijn'

Boëtius: 'Best veel belangstelling van clubs die ook nu nog kapitaalkrachtig zijn'

Gepubliceerd: dinsdag 7 april 2020 om 18:12di 07-04-2020 om 18:12

Jean-Paul Boëtius kijkt ernaar uit om weer op het veld te staan. De 26-jarige aanvaller hervatte dinsdag de training met FSV Mainz, maar de coronacrisis heeft hem wel aan het denken gezet.

"Je zit thuis, je kunt niks, maar ik merkte aan mezelf wel dat ik mijn lifestyle begon te veranderen. Dus nog meer op voeding letten, voordat je dicht slipt, haha", zegt Boëtius tegen Voetbal International. "Beetje wandelen, trainen, samen zijn… Pas nu besef je wat voor hectisch leven je eigenlijk leidt. Even naar buiten, de stad in, wat eten, daar naartoe, hier naartoe, het jachtige ging er wel een beetje af."

"Begrijp me goed, dat virus is verschrikkelijk als je hoort hoe veel doden het al heeft gekost. Maar tegelijkertijd zorgt het wel voor een soort reset", legt de voormalig speler van Feyenoord uit. "Ik denk dat wel meer mensen zijn gaan beseffen dat wat we met z'n allen zo lang zo normaal hebben gevonden – kunnen gaan en staan waar je wilt – eigenlijk heel waardevol is zodra je 't níet meer kunt. We zijn met z'n allen, ik ook, met beide beentjes op de grond gezet."

Boëtius is blij dat hij weer kan voetballen. "Als ik naar mezelf kijk, was er de afgelopen winter best veel belangstelling voor me. Van goede clubs die zelfs na deze situatie nog steeds kapitaalkrachtig genoeg zijn. Geen idee of die nog voor me komen. Ik zie het wel. Ik heb bij Mainz nog een contract voor twee jaar en de club heeft aangegeven dat ze willen praten over verlenging daarvan."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws