'Ik heb al lang niets van Koeman gehoord, maar dan moet ik dus meer laten zien'

'Ik heb al lang niets van Koeman gehoord, maar dan moet ik dus meer laten zien'

Gepubliceerd: zaterdag 7 december 2019 om 12:45za 07-12-2019 om 12:45

Jean-Paul Boëtius heeft de hoop op het Nederlands elftal nog niet uit het hoofd gezet. De Rotterdammer, die op dit moment vaste waarde is bij Mainz in de Bundesliga, hoopt zich in de kijker te spelen van bondscoach Ronald Koeman.

De aanvaller, die bij Mainz achter de twee spitsen speelt, heeft al lang niets meer gehoord van de keuzeheer van het Nederlands elftal. "Dat betekent dat ik nog niet genoeg heb laten zien", meldt Boëtius in een groot Bundesliga-interview. "Dat is extra motivatie voor mij om te laten zien wat ik kan. Als het genoeg is is het genoeg en anders moet ik nog beter mijn best gaan doen."

Dat Oranje momenteel goed draait is Boëtius ook opgevallen. "Een goed team met veel talent, dat een echt collectief is. Als ze bijvoorbeeld met 1-0 achter staan blijven ze gaan en weten ze hoe ze het om moeten draaien. Het zou echt mooi zijn om daar deel van uit te mogen maken."

De Rotterdammer speelde in de Eredivisie voor Feyenoord en doorliep daar de hele jeugdopleiding. "Ik ben geboren en getogen in de stad en Feyenoord is gewoon de beste club van Rotterdam. Ik woonde dichter bij Sparta, maar ik heb alleen voor Feyenoord gespeeld en dat is ook echt mijn favoriete club."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws