'Manchester United geeft pechvogel Fosu-Mensah uitsluitsel over toekomst'

'Manchester United geeft pechvogel Fosu-Mensah uitsluitsel over toekomst'

09-04-2020 14:58
5

Timothy Fosu-Mensah kwam op de laatste speeldag van het seizoen 2016/2017 voor het laatst in actie voor Manchester United, maar lijkt van de Engelse grootmacht een nieuwe kans te krijgen. United heeft de optie in het aflopende contract van de Nederlander gelicht.

Dat meldt Manchester Evening News. Fosu-Mensah ligt daardoor tot de zomer van 2021 vast op Old Trafford. De 22-jarige verdediger speelde op 21 mei 2017 zijn voorlopig laatste wedstrijd voor United, dat hem de voorbije seizoenen uitleende aan Crystal Palace en Fulham. Een jaar geleden scheurde Fosu-Mensah zijn kruisband af. Sindsdien kwam hij niet meer in actie.

Door de contractverlenging hoeft Fosu-Mensah een doorbraak op Old Trafford nog niet uit zijn hoofd te zetten. De Amsterdammer verruilde in 2014 de jeugdopleiding van Ajax voor die van Manchester United en debuteerde vier jaar geleden onder toenmalig manager Louis van Gaal in de hoofdmacht. Hij speelde 21 officiële duels voor Manchester United en staat in Oranje op drie interlands.