'Dortmund hoopt Sancho-miljoenen te investeren in wonderkind van Barcelona'

'Dortmund hoopt Sancho-miljoenen te investeren in wonderkind van Barcelona'

30-04-2020 10:36 Laatste update: 10:56
21

Borussia Dortmund zet hoog in bij de zoektocht naar een potentiële opvolger van Jadon Sancho (20). De drie jaar jongere Ansu Fati, sensatie van FC Barcelona, staat op de Duitse radar.

Dat meldt Diario SPORT. Dortmund houdt stevig rekening met een Engelse transfer van Sancho, die in de belangstelling staat van onder meer Chelsea en Manchester United en 120 miljoen euro moet opleveren. In de zoektocht naar mogelijke opvolgers, is de Duitse club naar verluidt uitgekomen in Barcelona.

Fati brak vorig jaar op zestienjarige leeftijd door in Camp Nou en scoorde tot dusver vier keer in de Primera División. Barça heeft geen plannen om het wonderkind te verkopen en zou Dortmund, dat heeft geïnformeerd naar de beschikbaarheid van Fati, om tijd hebben gevraagd.

Volgens SPORT is een deal in het uiterste geval alleen bespreekbaar als Dortmund Fati wil huren of een terugkoopclausule toestaat. Fati ligt tot de zomer van 2022 vast in Barcelona. De koploper van Spanje heeft een optie om het contract met twee jaar te verlengen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie