'Feyenoord ziet tóch kansen en werkt met AS Roma aan Karsdorp-deal'

30 april om 15:59
Laatste update: 30 april om 16:11

Feyenoord heeft een langer verblijf van Rick Karsdorp nog niet uit het hoofd gezet. Volgens Corriere dello Sport wil de Rotterdamse club tóch met AS Roma in gesprek over een nieuwe huurperiode.

Karsdorp keerde vorig jaar terug in De Kuip. Na een moeizame start ging het steeds beter lopen bij de rechtsback, tot de coronacrisis roet in het eten gooide. Feyenoord leek Karsdorp te hebben afgeschreven voor volgend seizoen, omdat hij simpelweg te duur zou zijn.

Volgens Corriere dello Sport zijn de kaarten echter opnieuw geschud. Feyenoord zou 'een plan' hebben bedacht om Karsdorp toch nog een jaar langer in De Kuip te houden. Het doel is om AS Roma verleiden tot een light akkoord, wat zou betekenen dat Feyenoord zonder toekomstige verplichtingen een deel van het jaarsalaris van Karsdorp kunnen verhalen op de Italianen.

Bovendien zou Feyenoord wat meer ruimte in het spelersbudget door het vrijdag toegekende Europa League-ticket. Karsdorp was dit seizoen in 24 optredens voor Feyenoord goed voor twee doelpunten en vijf assists. Hij staat nog twee jaar onder contract bij Roma.