ED: Zoet kan kiezen 'uit meerdere aanbiedingen' en is kandidaat bij Union Berlin

ED: Zoet kan kiezen 'uit meerdere aanbiedingen' en is kandidaat bij Union Berlin

05-05-2020 20:16
41

Nadat maandagavond vanuit Duitsland al berichten doorsijpelden dat Jeroen Zoet een kandidaat onder de lat is bij Union Berlin, weet nu ook het Eindhovens Dagblad van de vermeende interesse. Zoet is één van de gegadigden om eerste doelman Rafael Gikiewicz te vervangen.

De krant spreekt de verwachting uit dat Zoet komende zomer 'kan kiezen uit meerdere aanbiedingen' en laat optekenen dat in ieder geval Union Berlin bekijkt of Zoet een waardige opvolger is voor Gikiewicz. De club uit de Duitse hoofdstad heeft echter meer ijzers in het vuur en dus is het nog lang niet zeker dat Zoet naar de Bundesliga zal vertrekken.

Eerder had ook Besiktas concrete interesse in de keeper. De Turken zaten een keer op de tribune om de verrichtingen van Zoet van dichtbij te bekijken, maar tot gesprekken over een transfer kwam het vooralsnog niet.

Zoet hoeft van Roger Schmidt, volgend seizoen hoofdtrainer van PSV, niet per se te vertrekken. De goalie mag wederom de strijd om de plek onder de Eindhovense lat aangaan met Lars Unnerstall. Als Zoet weg wil mag dat, maar dan wil PSV wel graag een transfersom ontvangen. Het afgelopen halfjaar keepte Zoet voor FC Utrecht.