'Camavinga zet zinnen op transfer, Real Madrid moet eerst verkopen'

'Camavinga zet zinnen op transfer, Real Madrid moet eerst verkopen'

Gepubliceerd: zondag 31 mei 2020 om 08:55zo 31-05-2020 om 08:55

Hoewel Stade Rennes vastbesloten is om hem te behouden, heeft Eduardo Camavinga zijn zinnen gezet op een transfer. De zeventienjarige Fransman ziet zijn toekomst bij Real Madrid, zo verzekert Diario AS zondag op de voorpagina.

Camavinga beleeft dit seizoen zijn doorbraak bij Rennes, waar hij ondanks zijn jonge leeftijd onomstreden is. Naast Real Madrid tonen onder meer Paris Saint-Germain en Juventus belangstelling, maar de middenvelder is gek van de Koninklijke en coach Zinedine Zidane. 'Camavinga elige al Madrid', hij kiest Madrid, schrijft de Spaanse sportkrant.

Rennes-voorzitter Nicolas Holveck ging er zaterdag nog vanuit dat Camavinga zou blijven, nu de club zich heeft gekwalificeerd voor de Champions League. "Het plan voor Camavinga is dat hij zijn ontwikkeling hier voortzet. We verwachten grootse dingen van hem volgend seizoen", zei de preses tegen RTL.

Camavinga ligt tot medio 2022 vast en zou zo'n zestig miljoen euro kosten. Hij moet bij Real de druk op Casemiro verlichten. De Braziliaan is momenteel de enige echte verdedigende middenvelder in de selectie van Zidane. De Spaanse grootmacht moet vanwege de coronacrisis wel eerst de nodige overbodige spelers slijten om geld vrij te maken.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws