VI: transfervrije Catic na twee Europa League-duels met PSV naar Den Haag

VI: transfervrije Catic na twee Europa League-duels met PSV naar Den Haag

Gepubliceerd: vrijdag 26 juni 2020 om 15:21vr 26-06-2020 om 15:21

ADO Den Haag heeft de smaak te pakken en staat op het punt om zijn volgende aanwinst voor komend seizoen binnen te halen. Amar Catic beschikt over een aflopend contract bij PSV en lijkt Emilio Estevez, Peet Bijen, Kees de Boer en Samy Bourard gezelschap te gaan houden, bericht Voetbal International.

Eind maart werd al duidelijk dat de toekomst van de 21-jarige Tilburger – jeugdinternational van Bosnië-Herzegovina en sinds 2010 rondlopend op De Herdgang – niet in Eindhoven zou liggen. De Kroatische clubs Dinamo Zagreb, NK Osijek en Rijeka en het Turkse Kasimpasa hadden hem vervolgens op de radar, maar ADO gaat de transferstrijd winnen, meldt VI.

De club uit de Residentie wilde – in tegenstelling tot de buitenlandse gegadigden – direct handelen en dat geeft nu de doorslag. Met de in Belgrado geboren trainer Aleksandar Rankovic treft Catic bovendien een trainer 'met wie hij in zijn moedertaal kan communiceren', aldus VI.

Catic heeft zijn Eredivisie-debuut nog niet gemaakt, maar kwam al wel tot twee optredens in de Europa League. Bovendien heeft hij met Jong PSV dertig keer uit in de Keuken Kampioen Divisie.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws