Maduro onthult: 'Gebeld door Spaanse clubs, ze vroegen naar Van de Ven'

Maduro onthult: 'Gebeld door Spaanse clubs, ze vroegen naar Van de Ven'

Gepubliceerd: woensdag 8 juli 2020 om 23:58wo 08-07-2020 om 23:58

De ontwikkeling van FC Volendam-talent Micky van de Ven is ook in het buitenland niet onopgemerkt voorbij gegaan. Hedwiges Maduro is al gebeld door Spaanse clubs die de negentienjarige verdediger op de radar hebben.

Dit heeft de FOX Sports-analist woensdagavond laten weten in Voetbalpraat. "Ik word door Spaanse clubs af en toe gebeld voor Nederlandse spelers. En er werd ook gevraagd naar Van de Ven. Kun je nagaan...", aldus de oud-speler van onder meer Valencia en Sevilla, die de namen van de geïnteresseerde clubs niet prijs wilde geven. "Het gaat om grote clubs, vind ik. Dan verwacht ik ook een grotere speler, niet Van de Ven."

In het najaar werd Maduro al benaderd door Sevilla, dat inlichtingen wilde over het AZ-duo Calvin Stengs-Myron Boadu. "De Eredivisie is ook weer in trek hè", concludeerde de analist. "Ken je hem persoonlijk? Hoe is die jongen? Is het een goede jongen in de groep? Werkt hij hard? Dat soort vragen krijg ik. Ze vragen niet naar voetbalkwaliteiten, daar zijn ze wel van overtuigd."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws