'Eredivisie-clubs hebben zich gemeld: maar ik wil niet te snel de stap maken'

'Eredivisie-clubs hebben zich gemeld: maar ik wil niet te snel de stap maken'

Gepubliceerd: woensdag 8 juli 2020 om 14:27wo 08-07-2020 om 14:27

Laatste update: woensdag 8 juli 2020 om 18:44wo 08-07-2020 om 18:44

Micky van de Ven brak tijdens het seizoen 2019/2020 door bij FC Volendam en heeft zich bij diverse clubs in de kijker gespeeld. Van een transfer is vooralsnog echter geen sprake, benadrukt de negentienjarige verdediger in gesprek met FOX Sports.

De belangen van Van de Ven – gelinkt aan de volledige top-vier – worden sinds kort behartigd door Mino Raiola: desondanks is de verdediger nog niet op weg naar de uitgang. "Er zijn wel Eredivisie-clubs die interesse hebben getoond en zich hebben gemeld bij mij en mijn zaakwaarnemer", laat hij weten voor de FOX Sports-camera. "Maar ik weet dat ik onder Wim Jonk (de trainer van FC Volendam, red.) nog veel kan leren. Die heeft me ook op het podium gezet waar ik nu sta. En daar ben ik hem ook heel dankbaar voor."

Van de Ven zal De Dijk dus pas verlaten als het plaatje honderd procent klopt. "Die stap te snel maken, dat wil ik niet gaan doen. Het moet wel een heel goede aanbieding zijn, wil ik Wim Jonk en Volendam gaan verlaten."

De in Wormer geboren verdediger maakte op 4 oktober zijn Keuken Kampioen Divisie-debuut tegen Jong PSV. Sindsdien kwam hij tot negentien Keuken Kampioen Divisie-optredens, waarin hij één periodetitel veroverde met Volendam.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws