Van de Ven in zee met Raiola na vermeende interesse van Ajax, PSV, AZ en Feyenoord

Van de Ven in zee met Raiola na vermeende interesse van Ajax, PSV, AZ en Feyenoord

Gepubliceerd: dinsdag 7 juli 2020 om 18:10di 07-07-2020 om 18:10

Micky van de Ven staat in de belangstelling van onder meer Ajax, PSV, Feyenoord en AZ, maar FC Volendam rekent op een langer verblijf van de negentienjarige verdediger. Dat hij onlangs Mino Raiola in de arm heeft genomen als zaakwaarnemer, doet daar niets aan af.

Tot voor kort was zijn vader de begeleider van Van de Ven, maar er kwam vanwege de interesse veel op de familie af. Daarom is nu Raiola ingeschakeld. Toch gaat trainer Wim Jonk ervan uit dat de linksbenige mandekker ook volgend seizoen voor Volendam speelt. "Dat er veel interesse voor Micky is, heeft hij zelf afgedwongen door vooral heel constant goed te presteren vorig seizoen", reageert de coach in gesprek met het Noordhollands Dagblad.

"Bij ons kan hij zich verder ontwikkelen, op technisch, tactisch en fysiek vlak kan hij zich verder verbeteren. Dan kan hij straks de stap naar een grotere club nóg makkelijker maken", aldus Jonk. Voetbal International schreef twee weken geleden dat Van de Ven geen transferclausule in zijn tot medio 2023 lopende contract heeft. De Volendammers kunnen daardoor vragen wat ze willen.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Moet Van de Ven de stap naar de Nederlandse top maken?

(4365 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws