Medische staf van Barça draait overuren: ook Griezmann voorlopig in de lappenmand

Medische staf van Barça draait overuren: ook Griezmann voorlopig in de lappenmand

Gepubliceerd: zondag 12 juli 2020 om 12:08zo 12-07-2020 om 12:08

Laatste update: zondag 12 juli 2020 om 12:09zo 12-07-2020 om 12:09

Antoine Griezmann komt voorlopig niet in actie voor Barcelona. De Fransman, die als enige speler van de Catalanen dit seizoen nog niet geblesseerd was, heeft een spierblessure en kan de komende weken niet spelen.

Griezmann deed zaterdagavond één helft mee in de uitwedstrijd bij Real Valladolid (0-1), maar kon daarin totaal geen potten breken. Hij werd gewisseld voor Luis Suárez en na de wedstrijd gaf Barcelona-oefenmeester Quique Setién aan dat Griezmann klachten had. Die zijn dus ernstiger dan eerder gedacht: de Franse wereldkampioen heeft een spierblessure in zijn rechterbeen.

De medische staf van Barcelona heeft Griezmann zondagochtend getest en daaruit is gebleken dat de aanvaller voorlopig niet in actie kan komen. De club kan ook nog geen mededelingen doen over het verdere verloop van de blessure. De ontwikkeling en het herstel van de kwetsuur zal in de loop van de tijd duidelijk maken hoe lang Griezmann er niet bij zal zijn, zo klinkt het.

Het is in ieder geval zeker dat Barcelona donderdag tegen Osasuna niet kan beschikken over de Fransman. Normaal gesproken staan er enkele weken hersteltijd voor een spierblessure, wat zou betekenen dat het Champions League-duel tegen Napoli op 8 augustus ook in gevaar gaat komen.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws