ED: PSV sluit 'mega-deal', samenwerking met TOTO levert club miljoenen op

ED: PSV sluit 'mega-deal', samenwerking met TOTO levert club miljoenen op

Gepubliceerd: donderdag 30 juli 2020 om 06:43do 30-07-2020 om 06:43

Laatste update: donderdag 30 juli 2020 om 06:55do 30-07-2020 om 06:55

PSV heeft een mega-deal afgesloten met TOTO. De Eindhovense club gaat in zee met de Nederlandse aanbieder van sportweddenschappen: een deal die de club uit Eindhoven miljoenen op jaarbasis op gaat leveren.

Dat maakt het Eindhovens Dagblad donderdagochtend bekend. TOTO 'debuteert' vrijdag, wanneer PSV vriendschappelijk speelt tegen UNA, al op de mouw van het PSV-shirt. Verwacht wordt dat beide partijen de deal donderdag officieel maken. TOTO wordt een van de belangrijkste partners van PSV en komt zelfs bij oefen- en bekerwedstrijden op de mouw van het PSV-shirt te staan.

Het levert de club de komende vijf jaar naar schatting tussen de vijf en zes miljoen euro op. Het contract loopt voor drie seizoenen, maar de partijen hebben een optie om het contract met twee jaar te verlengen.

PSV is niet de eerste Nederlandse club die de afgelopen tijd de handen ineen sloeg met TOTO. Sparta Rotterdam, Willem II, FC Utrecht, FC Groningen, sc Heerenveen, ADO Den Haag, FC Twente, RKC Waalwijk en Feyenoord gingen de Eindhovense club al voor.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws