Breaking news

LIVE: Ajax naar kwartfinale na zege op AZ in interessant bekerduel (gesloten)

Van den Brom reageert op interview Vorm: Dan is dat ook meteen uit de wereld

Van den Brom reageert op interview Vorm: "Dan is dat ook meteen uit de wereld"

Gepubliceerd: vrijdag 31 juli 2020 om 14:57vr 31-07-2020 om 14:57

FC Utrecht gaat Michel Vorm niet terug naar De Galgenwaard halen. De 36-jarige doelman is transfervrij na zijn vertrek bij Tottenham Hotspur en liet eerder deze week weten dat hij een terugkeer naar Nederland wel ziet zitten.

Vorm noemde in zijn interview met het Algemeen Dagblad de naam van FC Utrecht, 'echt mijn club' volgens de geroutineerde sluitpost. Trainer John van den Brom maakt echter een einde aan speculaties over een hernieuwde samenwerking. "Dat is niet aan de orde. Ik heb drie goede keepers", doelt hij in gesprek met Voetbal International op Maarten Paes, Fabian de Keijzer en Thijmen Nijhuis. "Dan is dat ook meteen uit de wereld."

Van uitgaande transfers zal de komende dagen ook nog geen spraken zijn. VI berichtte eerder deze week over Premier League-belangstelling voor rechtsback Sean Klaiber en aanvaller Gyrano Kerk. Van den Brom verwacht het tweetal echter op het veld voor de oefenwedstrijd tegen AZ van zaterdag. Dan zal er om 17.30 uur afgetrapt worden in De Galgenwaard.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws