'David krijgt wellicht toch zijn zin: bod fors omhoog na Osimhen-miljoenen'

'David krijgt wellicht toch zijn zin: bod fors omhoog na Osimhen-miljoenen'

Gepubliceerd: zaterdag 1 augustus 2020 om 12:40za 01-08-2020 om 12:40

De betrekkingen tussen KAA Gent en Lille OSC zijn bijzonder gespannen, maar mogelijk weten beide clubs elkaar toch te vinden. Na twee afgewezen aanbiedingen heeft de Noord-Franse subtopper nu een derde voorstel klaar. Gent kan een bod van dertig miljoen euro verwachten.

La Voix du Nord weet dat Lille David maar niet uit het hoofd krijgt. Na intern overleg heeft de club besloten om het bod op de twintigjarige Canadees nog wat te verhogen. Met dertig miljoen zou het goudhaantje van Gent de duurste uitgaande transfer ooit worden in de Belgische Jupiler Pro League.

Eerder probeerde Lille Gent al te verleiden met aanbiedingen van 25 en 27 miljoen, inclusief bonussen. De Belgen achtten die extraatjes niet voldoende haalbaar, waardoor de voorstellen in de prullennbak belandden. Nu lijkt de Ligue 1-club dus overstag te gaan met enkel een vaste som, zonder bonussen. Of het bod nu wel hoog genoeg is voor de Buffalo's, is afwachten.

Lille verkocht Victor Osimhen vrijdag voor ruim zestig miljoen euro aan Napoli. De Fransen gebruiken dat geld om de selectie te versterken. Zo kwam Sven Botman over van Ajax en zaterdag werd ook de 35-jarige Turkse spits Burak Yilmaz ingelijfd.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws