Ten Hag komt met hoopvol nieuws: 'Getekend of zo ver dat ze gaan tekenen'

Ten Hag komt met hoopvol nieuws: 'Getekend of zo ver dat ze gaan tekenen'

Gepubliceerd: zondag 2 augustus 2020 om 07:44zo 02-08-2020 om 07:44

Ajax-trainer Erik ten Hag verwacht dat enkele grote talenten snel zullen verlengen in Amsterdam. Waar Naci Ünüvar en Devyne Rensch reeds een nieuw contract tekenden, moeten onder meer Brian Brobbey, Sontje Hansen en Kenneth Taylor dat nog doen.

"Marc Overmars is ermee bezig. Er is of al getekend of we zijn zo ver dat ze gaan tekenen", zegt Ten Hag tegen Ajax Life. De coach verwacht dat er weer een aantal talenten gaat verrassen. "We hebben veel goede, jonge spelers binnen onze selectie en een aantal talenten kunnen echt gaan verrassen. Daar ben ik erg benieuwd naar de komende weken. Ik ben niet zo van die of die, al heb ik bepaalde verwachtingen. Er is een groep spelers kansrijk om te gaan spelen."

Ten Hag benadrukt dat Ajax goede afspraken heeft met spelers die openstaan voor een transfer, zoals Andre Onana, Nicolás Tagliafico en Donny van de Beek. "De markt is tot 5 oktober open, maar er komt eerder een moment dat een transfer niet meer mogelijk is", laat hij weten aan Voetbal International. "Zo hebben we dat in de voorbije jaren ook goed gedaan volgens mij. We moeten ook aan onszelf denken en als alle andere alternatieven weg zijn, wordt een vertrek moeilijk."

"Maar alles gaat op een respectvolle manier, waarin het belangrijk is om op een goede manier met elkaar te blijven communiceren", vervolgt Ten Hag. "Dat is met Matthijs de Ligt, Frenkie de Jong, Hakim Ziyech en Joël Veltman bijvoorbeeld ook gebeurd. Spelers weten dat Ajax op dat vlak betrouwbaar is, en andersom moeten spelers ook de belangen van Ajax inzien. We hebben onze doelen, ook dit jaar weer."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Wordt Ajax kampioen van Nederland?

Ja
84%
Nee
16%
(3969 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws