Bosz gaat in op keepersgerucht Leverkusen: 'Dat klopt helemaal niet'

Bosz gaat in op keepersgerucht Leverkusen: 'Dat klopt helemaal niet'

Gepubliceerd: dinsdag 4 augustus 2020 om 19:44di 04-08-2020 om 19:44

Peter Bosz houdt zich op de vlakte over de interesse van Bayer Leverkusen in Ajax-doelman Andre Onana. Wel ontkent de 56-jarige trainer dat de Bundesliga-club al dicht bij de komst van Robin Olsen van AS Roma is.

Het Italiaanse Corriere dello Sport meldde dinsdag dat de Zweedse sluitpost hard op weg is naar Leverkusen. "Dat wij onze aandacht op een andere doelman richten, klopt helemaal niet", zegt Bosz tegen FOX Sports. "In deze fase, waarin de transfermarkt weer open gaat, word je als club met zoveel namen in verband gebracht. De één zal wel kloppen en de ander niet. Maar het heeft geen zin om daar iedere keer op te reageren. Ik ga er ook niet over, ik ben 'slechts' trainer."

Bosz baalt ook dat zijn uitspraken over het bondscoachschap breed werd uitgemeten in Nederland. "Ik geloof dat we een uitstekende bondscoach hebben. Bijna niemand hield meer van het Nederlands elftal en nu houd iedereen er weer van. Dat is een groot compliment aan Ronald Koeman. Ik heb gezegd dat bondscoach worden het hoogst haalbare is in Nederland. Daar heb ik denk ik niets raars mee gezegd."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Zie jij Onana deze zomer bij Ajax blijven?

(2810 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws